SZOBAKÍNÁLAT

  1. VIP SZOBA/Franciaágy+diszkógömb+táncrúd/

Videó megtekintése ide kattintva:).


Átalakult a nappalink,mostantól igénybe vehető a VIP szobánk.Azon kedves vendégeink számára akik nem szeretnének zajos bárokba menni,tömegben sok ember közé.Viszont meglepnék a párjukat-magukat meghitt nyugodt intim környezetben egy kis rúdtánc bemutatásával végignézésével.A családi házunkban biztosítjuk a feltételeket egy hatalmas pódiumos táncrudat próbálhattok ki:)!

VIP szobában találsz:egy

PROFI PÓDIUMOS TÁNCRÚDAT.

Amellyel feldobhatod a szürke hétköznapokat.

Melynek méretei az alábbiak:

Színpad rész: 1,5 m x 1,5 m széles
Rúd hosszúsága:2,5 méter
Rúd átmérője: 42mm

A hangulat megteremtése kedvéért hozzá fényeffekteket, rádiót,de hozhatod kedvenc zenédet is pendriv-on és lejátszhatod magatoknak!

A szekrényben találsz szexi öltözékeket több méretben amiben kipróbálhatod magad a pódiumon. Használat után a szennyes kosárba helyezd.

MAXIMUM TERHELHETŐ SÚLYKORLÁT 90kg! Cipő használata a pódiumon tilos!

A szoba bérlésével automatikusan elfogadod a használati feltételeket!


A képen látható hölgy nem tartozéka a VIP szobának:)/csak szeret nálunk táncolni/mindenkinek a saját partneréről szórakoztatásáról kell gondoskodnia!Mi csak a helyet biztosítjuk számotokra!

PARTNERKÖZVETÍTÉS NINCS!

Légy vendégünk egy héten két alkalommal a standard szobában! Cserébe mi a második alkalommal meglepünk titeket /standard szoba helyett,ráfizetés nélkül/ a VIP szoba használati lehetőségével. Táncoljatok, bulizzatok öltözetek kedvetekre.

Jó szórakozást kívánunk:)!


VIP SZOBA TÁNCRÚDAL

FRANCIAÁGYAS SZOBA FREE-WIFI AZ INGATLAN TERÜLETÉN

STANDARD SZOBA

2.  Franciaággyal tükörrel az ágy felett,kényelmes fotel és kanapé, led fényekkel ,tv-rádió áll rendelkezésre FREE WI-FI az ingatlan területén.