Gyakran ismételt kérdések:

Ha aznap mondod vissza a foglalást amikorra foglaltál/no-show/,mivel nem a mi hibánkból nem jött létre az ingatlan átadása.El kell jönnöd személyesen kifizetni a választott foglalt óradíjat melyről számlát kapsz,vagy bankszámlára is utalhatod az összeget ez esetben elektronikus számlát küldünk róla!Ha nem rendezed a költséget,továbbiakban nem áll módunkban fogadni!Ha jelzed felénk egy nappal hamarabb,hogy ne várjunk benneteket nem kell fizetned!Bízunk benne,hogy a fent leírtakat nem sokszor kell alkalmaznunk,akkor foglaljatok ha el is jöttök:)! .
Érdeklődő: Mennyivel előre kell lefoglalnom a szobát?

Bérbeadó: Minél hamarabb történik a foglalás, természetesen annál nagyobb az esély arra, hogy szabad időpontot találj. Három-négy héttel előre is foglalhatsz időpontot ez esetben díjbekérőt küldünk vagy személyesen az összeg töredékével foglalhatod a választott időpontot.  Ha szerencséd van, az egyeztetést követően akár fél órán belül jöhettek a kedveseddel.


Érdeklődő: Mennyi ideig tartják a foglalást ha kések?

Bérbeadó: Ha telefonon jelzitek a késést természetesen tartjuk a megállapodáshoz magunkat,ellenkező esetben 15percet tudunk biztosítani ezután automatikusan kiadjuk a következő érdeklődőknek.


Érdeklődő: Hogyan történik a lakás átvétele?

Bérbeadó: Fizetéskor,az összeg átadásáról blokkot kapsz,megkapod a kulcsot,visszafelé már nem találkozunk ezért megmutatom, mit kell vele tenned távozáskor.

A még nagyobb diszkréció megőrzésére:

Lehetőséged van egyedül lerendezni az anyagiakat,majd ezt követően partneredet te magad engedheted be.Így személyeden kívül senkivel nem találkozik!

Továbbá arra is,hogy még VELÜNK SE találkozz ennek feltétele az,hogy már többször vendégünk voltál tehát ismered a járást.

Megbeszélt időpontban a kaput nyitva találod.Telefonon egyeztetett helyre az összeget bemenetelkor leteszed a blokkot elveszed,ez egy mozdulattal véghezvihető még a partnernek sem szükséges tudnia róla!

Mintha haza mennél;).

Amennyiben nem a megbeszélt összeg kerül ki az adott helyre felszámolásra kerül és a jövőben minden alkalommal találkozunk,hogy a félre értést elkerüljük!


Érdeklődő: Ha még nem biztos az időpont, be tudom magamat jegyeztetni?

Bérbeadó: Csak teljesen biztos intervallumokat írok be a naptáramba. Olyat nem csinálhatunk, hogy például azt mondod, ?ez az időszak megfelelő lenne a számomra, de nem ígérem száz százalékra, mert még a barátnőmmel meg kell beszélnem?. Ebben az esetben ideiglenesen jelezni tudom, hogy az adott napszak szabad-e avagy foglalt, de nem jegyezlek benneteket elő!


Érdeklődő:Ha biztos az időpont,jóval előre be tudom magam jegyeztetni?

Bérbeadó:Foglalást tehetsz akár két hétre előre is ha biztos vagy az időpontodban,ez esetben díjbekérőt küldünk  róla  4nap áll rendelkezésedre,hogy rendezd a költséget.


Érdeklődő: Ágyneműket, törölközőket tudsz biztosítani a számunkra?

Bérbeadó: Az alapárban fejenként egy törölköző,paplan,párna és egy alkalomra egy lepedő foglaltatik benne. Ezenkívül,takarók,tisztálkodási szerek papucsok,hajszárító biztosítva vannak .Továbbiakban megbeszélés alapján igyekszem az igényeket teljesíteni.


Érdeklődő: Csak hetero párok vehetik igénybe a szolgáltatást?

Bérbeadó: A lakást bármilyen beállítottságú önmagára és környezetére igényes személy használatba veheti.


Érdeklődő: Mi történik ha valahol találkozunk,pl bevásárlóközpontban,és én a családommal vagyok nem az alkalmi partneremmel,aggodnóm kell,hogy megszólítasz és lebukom?

Bérbeadó: Először is ha meglátsz,nyugodj meg!Nem kell elmenekülnöd előlem:),elterelned a családodat más irányba,én biztosan nem foglak megszólítani titeket,odamenni hozzád,vagy bármilyen kontaktot felvenni veletek,olyanok leszünk mint az idegenek!A diszkréció mindenki számára biztosított!


Érdeklődő: Mennyire biztos a foglalásom?

Bérbeadó: Mint mindenkivel,velem is történhet olyan helyzet amikor kénytelen vagyok én lemondani a vendég foglalását.PL./Beteg a gyermekem és s.o.s orvoshoz kell rohannom vele.Vagy akár az utcában lekapcsolták a villanyt-gázt vagy a vizet,vagy bejött egy csőtörés./ Közölnöm kell valahogy veled,hogy rajtam kívül álló okokból nem tudok teljes szolgáltatást kínálni .Senki sem örülne,ha a helyszínen derülne ki valamelyik helyzet egyike.Ha meg történik minden esetben sms-ben foglak értesíteni,mert nem tudom milyen élet helyzetben vagy akkor éppen,pl ott áll -e telefonálás közben valaki melletted akinek ezt nem szükséges hallania.Ezt kalkuláld bele foglaláskor,és ennek tudatában tedd meg az időpont egyeztetést.